Poczuj bliskość. Dotknij wiedzy.

Nowa akcja promocyjna Nikon Polska

09 PAźDZIERNIK 2015, WARSAW, PL
Ruszyła ogólnopolska promocja Nikon Polska skierowana do sympatyków sprzętu obserwacyjnego. Trwająca do końca grudnia akcja obejmuje promocyjne lornetki znajdujące się w ofercie firmy oraz specjalne spotkania szkoleniowo-promocyjne pod patronatem Akademii Nikona.

Nikon to nie tylko aparaty i obiektywy. W bogatej ofercie firmy od lat znaleźć można również rozmaity sprzęt optyczny, w skład którego wchodzą najwyższej jakości lunety czy lornetki, które dają możliwość dostrzeżenia każdego szczegółu otaczającej nas przyrody lub otoczenia. To właśnie dla miłośników urządzeń do obserwacji natury, nieba czy morskiej nawigacji skierowana została najnowsza akcja promocyjna firmy. Od 9 października każda osoba, która kupi promocyjną lornetkę marki Nikon, będzie mogła wziąć udział w bezpłatnym spotkaniu szkoleniowo-promocyjnym pod patronatem Akademii Nikona.

Jesteś miłośnikiem żeglarstwa, ornitologii lub astronomii? Lubisz obserwować podniebne akrobacje czy też przyglądać się górskiej przyrodzie z dużych odległości? Z okazji trwającej promocji, w Akademii Nikona zostało przygotowanych 5 specjalnych spotkań z historii, obsługi i budowy lornetek, które zaciekawią najbardziej wymagających użytkowników. Szkolenia zostaną przeprowadzone przez doświadczonych ekspertów, wśród których znajdują się kapitan Piotr Banach, ornitolog i fotograf Piotr Chara, astronom Marcin Górko, przewodnik górski Tomasz Zwijacz-Kozica oraz fotograf lotniczy Sławomir Krajniewski.

Zasady promocji obejmują kilka prostych kroków. Wystarczy, że do końca grudnia br. kupisz dowolną lornetkę Nikon, zachowasz paragon lub fakturę, wypełnisz kupon promocyjny i do 15 stycznia 2016 r. wyślesz je listem poleconym lub mailem na adres wskazany w regulaminie, z dopiskiem „Poczuj bliskość. Dotknij wiedzy”. Ostatnim etapem jest oczekiwanie na potwierdzenie udziału w wybranym spotkaniu szkoleniowo-promocyjnym pod patronatem Akademii Nikona.

Promocyjne spotkania szkoleniowe odbędą się w okresie luty-marzec 2016 r.

Więcej informacji na temat akcji promocyjnej znajdziesz na: www.akademianikona.pl/lornetki