Nawet 1000 zł zwrotu w zimowej promocji Nikon Cashback

06 PAźDZIERNIK 2015, WARSAW, PL
Nikon Polska rozpoczyna zimową promocję cashback. Trwająca od 1 października 2015 r. do 31 stycznia 2016 r. akcja obejmie lustrzanki Nikon, aparaty bezlusterkowe z wymienną optyką Nikon 1, aparaty kompaktowe COOLPIX oraz lampy błyskowe.

Osobom, które zdecydują się nabyć jeden z promocyjnych produktów Nikon, w zależności od modelu, zostanie zwrócony koszt zakupu - od 50 do 1000 zł brutto. Pełna lista produktów objętych promocją oraz regulamin dostępne są na stronie: www.nikon.pl/promocje.

Aby uzyskać zwrot kosztów zakupu, należy prawidłowo wypełnić i podpisać kupon promocyjny dostępny w opakowaniach bądź na stronie www.nikon.pl/promocje oraz wysłać go na adres organizatora: Walk Promotion Sp. z o.o., ul. Dzielna 60, 01-029 Warszawa, z dopiskiem „NIKON CASHBACK”. Do kuponu należy dołączyć kopię paragonu lub faktury VAT dokumentującej zakup, potwierdzenie złożenia zamówienia w przypadku zakupów przez internet oraz kopię karty gwarancyjnej NIKON dołączonej do produktu. Na jeden zakupiony produkt uczestnik może przesłać wyłącznie jedno zgłoszenie.

Promocja prowadzona jest na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej.Dodatkowe informacje na jej temat oraz regulamin dostępne są na www.nikon.pl/promocje.