Informacja
Warszawa, Polska | Opublikowany: październik 11, 2012
Social media pitch
Nikon Polska rozpoczął stylowy konkurs fotograficzny „JESTEM W BLASKU FLESZY" #NikonPolska http://pr.co/p/000q2j
Firma Nikon Polska przy współpracy z serwisem Pudelek.pl przygotowała wyjątkowy konkurs fotograficzny „JESTEM W BLASKU FLESZY” przeznaczony dla miłośników mody oraz stylu. Na uczestników, którzy przygotują najlepsze zdjęcia w konwencji celebrities czekają aparaty COOLPIX S800c, COOLPIX S01 i COOLPIX S3300 oraz przedpłacone karty podarunkowe na zakupy w asyście stylistki. Konkurs trwa od 10 do 28 października br.
Szczegóły

Konkurs „JESTEM W BLASKU FLESZY” prowadzony jest na specjalnej stronie www.jestemwblaskufleszy.pl. Za pośrednictwem serwisu uczestnicy mogą nadsyłać zdjęcia oraz głosować na najlepsze prace.

Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest wykonanie fotografii, przedstawiającej osobę stylizowaną na gwiazdę show-biznesu, która została przyłapana przez paparazzi.

Zdjęcia należy przesłać do 28 października br. za pomocą znajdującego się na stronie www.jestemwblaskufleszy.pl formularza zgłoszeniowego, wraz z tytułem, krótkim opisem na temat autora oraz uzupełnionym za pomocą jednego słowa hasłem „JESTEM …”, oddającym charakter sfotografowanej sceny. Prace można przesyłać w plikach JPG, PNG lub GIF. Wielkość pliku nie może przekraczać 2 MB. Konkurs przeznaczony jest dla osób pełnoletnich.

Laureatów wybierze jury, w skład którego wejdzie m.in. uznana blogerka i stylistka
Charlize-Mystery. Jurorzy będą oceniać oryginalność koncepcji, jakość fotografii oraz kreatywność opisów. Ilość głosów zebranych przez zdjęcia będzie stanowić dodatkową rekomendację dla jury.

Na autorów najlepszych prac czekają aparaty COOLPIX S800c, COOLPIX S01 i COOLPIX S3300 oraz podarunkowe karty przedpłacone na zakupy w asyście Charlize-Mystery. Zwycięzca konkursu otrzyma aparat COOLPIX S800c, kartę przedpłaconą o wartości 500 zł oraz dodatkowo specjalne dwuosobowe zaproszenie na 18 urodziny magazynu Elle, które odbędą się 8 listopada br. w Warszawie. Na zdobywców drugiego i trzeciego miejsca czekają aparaty COOLPIX S01 oraz odpowiednio karty przedpłacone o wartości 300 zł i 200 zł. Uczestnicy, którzy zakwalifikują się do pierwszej dziesiątki, a nie znajdą się na podium, otrzymają aparaty COOLPIX S3300.

Regulamin konkursu „JESTEM W BLASKU FLESZY” jest dostępny na stronie www.jestemwblaskufleszy.pl.

Konkurs wspiera kampania reklamowa na portalu Pudelek.pl oraz innych serwisach należących do grupy o2.

COOLPIX S800c to rewolucyjny aparat kompaktowy obsługiwany przez system operacyjny Android™. Dzięki wbudowanemu modułowi Wi-Fi urządzenie umożliwia m.in. dostęp do Google Play™, otwierając świat aplikacji fotograficznych, mediów społecznościowych i gier. Ponadto COOLPIX S800c wyposażony został w obiektyw NIKKOR z 10-krotnym zoomem optycznym, matrycę CMOS w technologii BSI o rozdzielczości 16 mln pikseli oraz wysokiej jakości ekran dotykowy o przekątnej 3,5 cala. Zaawansowane rozwiązania fotograficzne firmy Nikon sprawią, że już nie będzie trzeba wybierać pomiędzy błyskawicznym przesyłaniem zdjęć i filmów na portale społecznościowe prosto z urządzenia, a wysoką jakością obrazu. Aparat COOLPIX S800c jest oferowany w dwóch kolorach: białym i czarnym.

COOLPIX S01 to elegancki miniaturowy aparat fotograficzny. Dzięki wymiarom mniejszym od karty kredytowej i wyrafinowanej stylistyce, ten wyjątkowy produkt doda charakteru każdej kreacji. Poza designem COOLPIX S01 wyróżnia się także zaawansowanymi rozwiązaniami. Aparat wyposażono w obiektyw NIKKOR z 3-krotnym zoomem optycznym, ekran dotykowy o przekątnej 2,5 cala, matrycę CCD o rozdzielczości 10,1 mln pikseli, pamięć wewnętrzną o pojemności 7,3 GB oraz funkcję nagrywania filmów w rozdzielczości HD. Aparat COOLPIX S01 jest oferowany w pięciu kolorach: lustrzanym srebrnym, różowym, czerwonym, czarnym i białym.